Suksess for damelaget i Sverige

ncc

Oslo Volley ble gruppevinner i Nordisk klubbmesterskap og er klar for finalerunden.

Her forteller trener Marko Milosevic om helgen i Sverige:
Laget reiste tidlig på fredag til Engelholm (Sverige) for å spille NCC. Cindy var i NEVZA Gøteborg sandvolley turnering og Edyta var på jobb sent på fredag og rakk ikke å spille med oss denne dagen. Likevel, fravær av noen spillere fikk noen andre spillere til å hente viktig erfaring fra internasjonale kamper.

Vi møtte Engelholm på fredag. Laget som var regnet som best i vår pulje. Engelholm er et godt samspilt lag med mange gode spillere som ga oss en virkelig tøff kamp. Oslo hadde muligheter å vinne kampen med 3-1, men et par unødvendige feil førte til mer spenning i 5. settet. Vi vant til slutt. Fantastisk bra innsats av alle jentene gjennom hele kampen ga oss bare mer og mer selvtillit i spillet vårt. Hilde Elvebakk fikk MVP pris fra denne kampen og Oda Ulveseth bemerket seg med utrolig god blokking i kampen!

Lørdag ventet Brøndby. De er et stabilt lag med mange utelandske spillere som spiller ganske attraktiv og kjapp volleyball. Vi hadde lagt opp en klar strategi som vi brukte til punkt og prikke – det ga oss resultater gjennom alle de tre settene i kampen. Mari og Hilde utpekte seg enormt i alle faser av spillet i denne kampen, og  samtidig gjorde Edyta en flott jobb på sin plass. Oda og Dorota var igjen stabile i blokk- og servefasen. Ingvild spilte taktisk bra og ga gode situasjoner til våre angripere. Spillerne som startet kampen på benken spilte en viktig rolle i denne kampen, de utgjorde klare forskjell i slutten av settene! Edyta fikk MVP prisen i denne kampen og vi vant kampen 3-0.

Fortuna til slutt

Søndag møtte vi Fortuna fra Danmark, som hadde tapte alle sine kamper til da. Hvis vi skal sammenligne de med andre to lag som vi møtte, så manglet de litt spilleerfaring, men hadde absolutt gode, unge spillere på sitt lag. Elise og Eirin hadde gode presentasjoner i denne kampen, samtidig som Trine brillierte i forsvarspillet. Vi tapte det 3. settet etter et par feil som kom litt uventet, men vi klarte å hente oss sterkt i 4. settet med god serving. Resultatet ble 3-1 til Oslo og Trine fikk MVP-prisen.

Det var utrolig spennende og lærerikt å spille mot andre lag. Vi er klare over at gode presentasjoner ikke kommer av seg selv og at vi må jobbe hardt fremover for å bli enda bedre lag enn det vi er nå. Det er fortsatt mye å gå på. Det var godt å se at alle spillere var klare for å gjøre sin innsats til enhver tid og fungerte fantastisk godt som et lag.

Vi vil også gjerne nevne også de to fantastiske dommere som vi hadde gjennom hele helgen! Bernard Kalfic og Johan Magnusson. Vårt lag kan med sikkerhet si at bedre har vi aldri opplevd. Null dommerfeil i alle 3 kamper selv om vi spilte uten linjedommere og det var rett og slett imponerende. De minste blokktouchene ble sett og det ga oss virkelig motivasjon å konsentrere oss på spill vårt og ikke dommere.

Spread the word. Share this post!