Oslo Volley instruerer elever i volleyball på Nordstrand

PÅ LAMBERTSETER: Her er elevene trener Gustavo Vega skal instruere i volleyball i ukene frem mot jul og i januar.

PÅ LAMBERTSETER: Her er elevene trener Gustavo Vega (i rød treningsgenser) skal instruere i volleyball i ukene frem mot jul og i januar.

 

Oslo Volley har startet opp volleyball-instruksjon på skoler i Nordstrand bydel, i samarbeid med Region Øst og Nordstrand bydel.

Denne uken holdt Gustavo Vega første undervisningstime i volleyball for 8. klassinger på Lambertseter skole. Her skal han instruere i volleyball for gruppen i 4-5 uker fremover. Fire idrettslag presenterer sine idretter for elever i et valgfag på skolen, som en del av det såkalte Activus-prosjektet ved skolen. I tillegg skal Gustavo besøke en rekke andre skoler i bydelen dette skoleåret, for å presentere volleyball og forhåpentligvis gi nye barn og unge lyst til å trene volleyball.

Spread the word. Share this post!