Vi søker flere jenter og gutter som vil spille volleyball!

U17kungälv

Oslo Volley søker spesielt jenter og gutter som er født i årgangene 2001, 2002, 2003 og yngre, men vi har også plass til andre årganger! Vi har tilbud til alle fra førsteklasse og oppover.

Klubben har nærmere 100 juniorspillere, men ønsker å bli langt flere. Vi tilbyr gode trenere og mye moro!

Lagene våre har de siste årene stadig oftere kvalifisert seg til Norgesmesterskap og vi har en årlig, felles busstur til Kungälv i Sverige. Ellers har vi sosiale arrangementer og egne utviklingsgrupper for spillere som har lyst til å satse litt ekstra.

Hvis du har lyst eller kjenner noen som kan ha lyst, ta kontakt med oss på oslovolley@gmail.com for mer informasjon eller se  informasjonen om U15 (2000/2001), U13 (2002/2003) og minivolleyball (2004 og yngre) til venstre på denne siden.

Spread the word. Share this post!