Glimrende sesongåpning for damelaget i 2. divisjon

SUKSESS: Her er jentene som spilte lørdagens kamper for D2. Foran fra venstre: Ingeborg, Ann-Helen, Charlene og Kristiina Bak fra venstre: Kaja, Tiril, Anna, Kristine, Julie og trener Michal

SUKSESS: Her er jentene som spilte lørdagens kamper for D2.
Foran fra venstre: Ingeborg, Ann-Helen, Charlene og Kristiina
Bak fra venstre: Kaja, Tiril, Anna, Kristine, Julie og trener Michal

Lørdag og søndag ble det spilt Regionmesterskap for lavere divisjoner i Askim. Blant 32 lag i dameklassen var det Oslo Volley 2 som ble den store overraskelsen med en super 4. plass.

TEKST: OLE LUNDEBY

Forrige sesong  var preget av en tynn spillerstall, men i år har interessen for å spille på laget vært gledelig stor. Spillergruppen består av en god blanding av eldre juniorer og mer erfarne spillere. Med gode treninger under ledelse av Michal Placek er det skapt et godt treningsmiljø, noe som ga sportslig uttelling allerede i første turnering.

Helgen startet med 5 strake seire mot OSI 5, Bislett 2, Ivrig, NMBUI og Bislett 1. De tre siste kampene ble avgjort etter tie-break. Semifinalen var mot OSI 2 som til slutt vant hele turneringen. Et velspilt 1. sett endte med tap 21-25. I 2. sett ledet jentene 14-10 etter strålende spill, men derfra og ut var det bråstopp og settet endte med 14-25. Bronsefinalen mot Bø startet like tungt. Utover i kampen kom imidlertid slitne spillere mer til hektene, men et godt 2. sett kunne ikke hindre 0-2 tap. 4. plassen vil gi masse verdifulle rankingpoeng.

 

FORNØYDE: Oslo Volleys 4. divisjonslag for damer.

FORNØYDE: Oslo Volleys 4. divisjonslag for damer.

 

Klubbens 4. divisjonslag for damer deltok også i turneringen. I gruppespillet ble det 1 seier og 2 tap. Første kamp i B-sluttspillet endte med en flott 2-0 seier mot Valler før siste kamp mot Askim endte med 1-2 tap. Endelig resultatliste er ikke klar ennå, men resultatet skulle tilsi en plassering rundt nr. 20.

 

13. PLASS: Herrelaget endte på 13. plass i Askim.

13. PLASS: Herrelaget endte på 13. plass i Askim.

I herreklassen deltok 28 lag og Oslo Volley stilte med sitt 3. divisjonslag med mange nye spillere. Gruppespillet startet med 2 seire mot Valler og OSI 3. Den siste kampen var mot nystartede Vestli som består av tidligere spillere fra Oslo Volley. Anført av Henning Kjemperud Olsen og Marek Kabicke tok Vestli en relativt grei 2-0 seier i den kampen. Med tap også i de to siste kampene mot Askim og Sarpsborg endte laget på en delt 13. plass.

Spread the word. Share this post!