Bli med på laget – bli støttemedlem i Oslo Volley!

 

VINNERLAG: Oslo Volleys elitelag for kvinner har de siste årene blitt både seriemester, cupmester og nordisk mester.

VINNERLAG: Oslo Volleys elitelag for kvinner har de siste årene blitt både seriemester, cupmester og nordisk mester.

Kjenner du noen av dem på bildet over? Eller noen på et av våre mange juniorlag eller et av de andre seniorlagene? Kanskje du har spilt i klubben selv eller bare rett og slett er glad i den? Da er støttemedlemskap i Oslo Volley tingen for deg!

Foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, fettere, kusiner og venner av klubben – vi håper MANGE vil være med å støtte arbeidet vi gjør blant barn, unge og voksne. Fra minivolleyball for førsteklassinger til kamp om nordisk mesterskapstittel blant elitedamene. Vi trenger DEG med på laget!

Og vi ønsker deg ikke minst velkommen på elitekamp. Derfor får alle støttemedlemmer gratis inngang på alle eliteseriekampene i år (hjemmekamper, vanlig pris 50 kroner). En gratis kopp kaffe byr vi også på, og vi reserverer de beste stolene på kampene for støttemedlemmene. (Holdes av til 10 minutter før kampstart.) Du vil også få et medlemsbevis i posten, og møte spillerne på laget før kamp.

SLIK BLIR DU STØTTEMEDLEM:

* Betal 300 kroner inn til Oslo Volley, kontonummer 1503.13.99251, og registrer deg i skjemaet under!

 

 

Spread the word. Share this post!