Vellykket sesongoppkjøring i Sverige

HER ER DE:  Disse jentene skal forsvare Oslo Volleys ære i  eliteserien i år.

HER ER DE: Disse jentene skal forsvare Oslo Volleys ære i eliteserien i år.

I helgen var Oslo Volley Damer Elite i Halmstad, Sverige på sesongoppkjøring. Der møtte vi svenske Hylte/Halmstad og danske Holte til treningskamper, to kamper mot hvert lag.

TEKST: MARKO MILOSEVIC

Lørdag morgen møtte vi Holte. Kampen var preget av litt dårligere mottak i starten av kampen, men det fikk vi stabilisert etterhvert. Det resulterte i mye bedre angrepsspill og ga oss mye mer selvtillit på egen serve. Holte er et lag som spiller ganske raskt med god mottak og kan skape problemer for vår blokk/forsvar, med gode server fikk vi dem til å spille sånn som vi vil og vi landet kampen med resultat 3-1.

Kampen mot Halmstad gikk en time etter første kampen. Spillere var ganske slitne på dette tidspunktet og vi satte på noe individuelle mål som vi prøvde å jobbe med gjennom kampen og hadde ikke altfor stort fokus på selve resultatet. Halmstad/Hylte vant kampen 3-1, men vi fikk likevel veldig mye ut av kampen med tanke på våre forberedelser til sesongstart.

 

På lørdag kveld reiste Trine og Hilde hjemover mens resten av laget var igjen for å spille en kamp til mot Holte på søndag. Vi hygget oss på sammen lørdag kveld med god middag sammen med de andre to lagene på hotellet og semifinale i VM på skjermen.

Søndagskampen startet med en del tullete feil og vi fikk ikke spillet til å sitte. Vi tapte de to første settene knepent, men etter hard jobbing og besluttsomhet klarte vi å snu kampen og vi fikk spille mer på våre premisser. Utrolig positivt at mange av de nye spillerne fikk sjansen til å prøve seg i hele kampen og de viser at de er fortjener å ha Oslo Volley drakt på seg. Vi vant kampen til slutt 3-2.

– Nyttig kamphelg 

Det var en meget nyttig kamphelg for oss. Vi ser at laget har et stort potensiale og at vi virkelig kan spille godt sammen. Vi fikk også sett hva vi må jobbe mer med for å bli enda bedre og mer samspilte fram mot sesongstart om to uker. Vi gleder oss!

Vi vil samtidig takke til Halmstad/Hylte for invitasjon til denne turneringen. De var veldig gode verter for oss og vi fikk god utbytte av turen. Vi takker også til Holte som alltid gir oss spennende kamper!

Spread the word. Share this post!