Flotte tilbakemeldinger på årets OBOS Oslo Volleyskole

IMG_4808

Deltakerne gir sommerens volleyballskole karakteren 5,4 totalt sett – altså knallbra!

Det viser spørreundersøkelsen som Oslo Volley har gjort blant deltakerne på volleyballskolen på Voldsløkka i august. Ingen av dem som har svart gir dårligere karakter enn 4 samlet sett på en skala fra 1-6, hvor 6 er best.

Blant mange av barna er det tydelig at instruktørene var svært populære. «Råsnille», «flinke» og «supre» er blant karakteristikkene som er gitt. Snittkarakteren på instruktørene er 5,4. Blant de rundt 20 som har svart, finnes det også forbedringspunkter. Spesielt blir dårlig tilgang til toaletter på Voldsløkka trukket fram og at bussingen tur/retur Ekeberg var litt uoversiktlig noen dager.

Men i det store og hele er tilbakemeldingene veldig gode, og vi satser på ny volleyballskole neste sommer!

Spread the word. Share this post!