Live og Kirstine tine slo Israel i EM U18

LiveogKristine

Mangeårig Oslo Volley-jente Live Lunde Fossdal og hennes makker Kirstine Larsdatter Garder slo Israel, men tapte for Tyskland under U18-EM i sandvolleyball torsdag.

Mesterskapet arrangeres i Kristiansand.

Tyskland, som er seedet som nummer 2 i mesterskapet, vant  15-21  og 18-21 i første kamp. Litt nervøse jenter og høye skuldre førte til mange feilserver. Men mye bra spill av Kirstine og Live (seedet som nummer 32) i sin første EM kamp.

I den andre kampen gikk det enda bedre resultatmessig og spillemessig. Jentene feide over Israel i første sett. Alt satt, servepress, angrep og forsvar. De ledet 15-9 i andre sett, men så ble de litt anspent og settet jevnet seg ut. Likevel viste de styrke, og tok det i land med 22-20.

 I morgen venter Tyrkia i siste puljekamp. 

Les mer om Live og de andre jentene på CEVs sider HER

Spread the word. Share this post!