Stor suksess med ny Kristiansand-tur for juniorer

[flagallery gid=44]

Tekst: Lars Anda og Ørjan Lindås (foto). Trykk FS nederst til høyre i galleriet for fullskjerm-visning.

25 juniorspillere spilte sandvolleyturnering i Kristiansand 6.-8. juni. I tillegg til masse sosialt samvær gikk ett av lagene helt til finalen.

Lørdagen opprant med skyfri himmel, 18 grader og flotte spilleforhold.  Det var 11 lag i både gutte- og jenteklassen og 6 av dem kom fra Oslo Volley. I gutteklassen besto 2-3 av de andre lagene av 1999/1998-spillere
Det var en formidabel innsats og mange jevne kamper både av guttene og jentene! Det var vel flere 2-1 kamper enn det var 2-0 kamper. Særlig internkampene mellom Oslo Volley var jevne.

Filip og Daniel kom lengst på guttesiden, og tapte mot et lag fra Kristiansand i bronsefinalen.  Frieda/Ingri hadde størst suksess på jentesiden, og slo et lag fra Kristiansand i semifinalen.   I finalen møtte de et lag som hadde mer erfaring med sandvolley og tilslutt ble det tap. Men jentene var veldig fornøyde med andreplass i sin debutturnering!

Resten av dagen ble brukt til grilliing, bading, diverse leking/sporting i gymsalen og sandvollyballspilling. Stor stemning og barna ble bedre kjent med noen i klubben de ikke kjente så godt fra før.

Spread the word. Share this post!