Oslo Volley gjør det skarpt i U15-klassen

[flagallery gid=41]

Oslo Volley hadde hele tre lag i finaler i søndagens U15-klassen i ungdomsserien.

– Jentene spilte strålende, sier Thonni Hang.

Han er én av trenerne, sammen med Anita Eriksen Zagury, Sveinung Waade og Nick Updike. Oslo Volley 2 kom på en fin 6. plass i 1. divisjon.

– For en dag, sier Anita Eriksen Zagury.

Første kamp mot Koll Innsats vant jentene i Oslo Volley 2-0 (25-3) (25-7) med årets korteste 1. sett på 9 minutter. Deretter fulgte en spennede og jevn kamp mot Flint som Oslo Volley knepent vant 2-0 (25-23) (29-27). De endte da med seier i gruppe 3.

 Internoppgjøret mot Oslo Volley 2 vant de også 2-0 (25-0) (25-18) med årets serverekke av Maia i første sett med 24 strake poeng. Så fulgte en spennende og nervepirrende kamp mot Halden som jentene også vant knepent 2-0 (25-23) (29-27).
Dermed tok de seg til en fantastisk finaleplass i JU15 1. divisjon der de møtte Skjeberg. Skjeberg var sterke og vant kampen 2-0 (25-15) (25-23). Men dette var så godt som seier for jentene våre i dag! Og Oslo Volley 2 endte på en flott 6. plass

Oslo Volley-finale

På guttesiden gikk det også veldig bra. Det var ren Oslo Volley-finale, mellom Oslo Volley 99 og Oslo Volley Ulver. Oslo Volley 99 vant 2-0. Klubben trygger med dette den doble sammenlagtledelsen i Ungdomsserien.

– Det var en velspilt finale mellom de to beste lagene. 7 lag deltok. Oslo Volley Framtid kom på sisteplass, men de vant et sett mot NM-klare Holstad, sier trener Ole Lundeby.

Oslo Volley stilte med hele sju lag i dag.  Fire jentelag og tre guttelag.

Både jente- og guttelaget skal måle seg mot de beste i landet i U15-NM i Stavanger siste helgen i mars. Vi gleder oss!

Spread the word. Share this post!