Mer jubel for juniorlagene

[flagallery gid=40]

Runde 5 av Ungdomsserien ble spilt denne helgen og våre lag viste igjen gode resultater og stor bredde.

Tekst: Ole Lundeby

Gutter 15

Oslo Volley var denne gangen dyktig arrangør av Gutter 15 i F21 på Helsfyr. Hele 8 lag deltok, noe som er ny rekord for sesongen. Veldig gledelig var det at vi selv stilte med 3 lag. Det er det ingen andre klubber som klarer, verken i Region Øst eller i resten av landet.

Oslo Volley 99 vant samtlige kamper med 2-0 og viste utover dagen hva de kan prestere på sitt aller beste. I finalen mot Koll var det ingen tvil. 2-0 med settsifrene 25-10 og 25-15.

Oslo Volley Ulver beholder sin sammenlagtledelse i Ungdomsserien etter en fin 4. plass. De var uheldige som møtte Oslo Volley 99 både i gruppespill og semifinale. I en spennende bronsefinale ble det hårfint tap mot Holstad etter 13-15 i tie-break.

Oslo Volley Framtid deltok for aller første gang. Det ble ingen seire, men de unge og uerfarne spillerne viste mye bra som lover godt for framtiden.

Jenter 17

To lag hadde lørdag funnet veien til 2. divisjonsturneringen i Asker. Oslo Volley 1 hadde med 6 spillere født mellom 1996 og 2001. Det startet dårlig med tap i første sett i gruppespillet mot Kolbotn 2, men deretter så ikke jentene seg tilbake og vant samtlige sett. I kvartfinale, semifinale og finale fikk hhv Koll Glow, Holstad og Halden merke jentenes gode spill og spilleglede. Med turneringsseier blir det 1. divisjon i neste serierunde.

Oslo Volley 2 besto bare av spillere som holder Jenter 15 alder (1999/2000). De hadde valgt å melde seg på i denne klassen for å få kamptrening framover mot Regionmesterskap og NM-kvalifisering. Laget viste imponerende spill og innsats og var ikke snauere enn at de kapret 6. plassen blant de 12 deltakende lagene.

Jenter 15

Nok en gang stilte Oslo Volley med 3 lag i denne klassen. To lag deltok i 1. divisjon i Skjeberg, mens et lag spilte i 2. divisjon i Asker

Det mest erfarne laget klarte for aller første gang å bli blant de tre beste i 1. divisjon ! Etter å ha tapt ganske klart mot Flint i innledende gruppe tok de en sterk og overraskende revansje og vant 2-0 i bronsefinalen mot samme Flint som vant forrige turnering. Våre jenter begynner virkelig å sette seg i respekt og blander seg inn i tetstriden hver gang. Sannsynligvis var det god trening å delta i Jenter 17 turneringen dagen før.

Det var knyttet stor spenning til hvordan det andre laget ville klare seg i sin aller første opptreden i 1. divisjon siden nivåforskjellen mellom divisjonene er ganske stor. Dette fremadstormende, unge laget slo til med to avsluttende seire og beholder dermed plassen i 1. divisjon. Imponerende jenter !

Det tredje laget med de yngste spillerne var i Asker og spilte 2. divisjon. De fikk tøff motstand i de første kampene, men etter 2-1 mot Asker 2 og 2-0 mot Årvoll fikk de en glimrende avslutning av dagen.

 

Allerede om 2 uker spilles Regionmesterskapet for U15. I tillegg til at det deles ut pokaler og medaljer er dette kvalifisering til NM som spilles i Stavanger siste helg i mars.

Veldig mye skal gå galt om ikke guttelaget kvalifiserer seg til NM. I jenteklassen er det veldig mange klubber som kjemper om de 4-5 plassene fra Region Øst. Før sesongen virket det som et ganske uoppnåelig mål å komme til NM, men med jentenes framganger er jeg sannelig ikke sikker lenger…..

 

Spread the word. Share this post!