Hele 21 juniorlag i aksjon sist helg

[flagallery gid=39]

Klikk FS nederst til høyre i galleriet for å se  bildene i fullskjermformat og SL for slide.

Det er for tiden stor aktivitet i klubbens junioravdeling. Spesielt gledelig er det at Oslo Volley kunne stille med hele 12 lag i Oslo Mini Liga.

Tekst: Ole Lundeby

Den helt nystartede gruppen på Karlsrud deltok med 4 lag og i tillegg var det Oslo Volley lag fra Kastellet, Stovner og Slemdal. Mange barn deltok for aller første gang og spilleglede og mestringsevne var imponerende. Det meldes at enda flere lag ønsker å delta neste turneringshelg. Mange voksne bidro til at rammen rundt turneringen vi arrangerte på Kastellet for Nivå 1 og 4 ble veldig god.

 

Semifinale U15

Jenter 15 fortsetter å vise sportslig framgang. Oslo Volley 1 spilte seg fram til semifinale i 1. divisjon og ble nummer 4 etter blant annet å ha vunnet overbevisende mot Halden. Ytterligere to JU15 lag spilte i 2. divisjon. Det ene laget feide gjennom turneringen med bare seire. Det var kun i finalen de ga fra seg et sett, men til gjengjeld vant de tie-break mot Kolbotn med 15-3. Det andre laget viste også flott framgang og spilte flere jevne kamper før de avsluttet med seier mot Koll. Førsteplassen til Oslo Volley 2 betyr at Oslo Volley har to lag i 1. divisjon i neste runde av Ungdomsserien !

 

3. plass i J17

Jenter 17 stilte med to lag i 2. divisjon. De eldste jentene endte på 3. plass. Det andre laget bestod av yngre spillere fra JU15 som høstet nyttig erfaring framover mot Regionmesterskapet for U15 i slutten av januar. Med hele 3 seire havnet de på en flott 7. plass og kunne havnet enda høyere opp om de ikke hadde møtt det andre Oslo Volley laget i kvartfinalen. Takk til alle foresatte som ledet turneringen og betjente kiosken i Nydalen.

 

Finale i U15 

Gutter 15 stilte på Ås med to helt jevne lag og begge hevdet seg som vanlig i toppen. Denne gangen ble imidlertid Koll litt for sterke i finalen. Oslo Volley Ulver kom på andreplass og Oslo Volley tok tredjeplassen etter grei seier mot Sarpsborg i bronsefinalen. Oslo Volley er den eneste klubben i Region Øst som klarer å stille med to fulle lag i Gutter 15 klassen.

 

Gutter 17 stilte igjen med to lag og nok en gang spilte lagene jevnt med de fleste motstanderne. Nå venter vi på at tie-breakene skal gå i vår favør. Denne gangen kom Oslo Volley 99 på 7. plass, med Oslo Volley 97/98 på plassen bak.

Dette var siste turneringshelg før jul, men treningene fortsetter gjennom adventstiden. På nyåret er det nye turneringer i Oslo Mini Liga og de eldre spillerne skal først delta i Ungdomsserien Runde 5 før Regionmesterskapene kommer i månedsskiftet januar/februar. Klarer Oslo Volley å kvalifisere noen lag til NM i år også ?

Spread the word. Share this post!