Aktiv helg med gode resultater for juniorlagene

VANT: Her er de to U15-lagene som tok gull og sølv på "hjemmebane" i Nydalen.

VANT: Her er de to U15-lagene som tok gull og sølv på «hjemmebane» i Nydalen.

Sist helg ble det arrangert 3. Runde i Ungdomsserien og Oslo Volley viser framgang både i antall lag og rent sportslig.

TEKST: OLE LUNDEBY

Oslo Volley arrangerte Mini-turnering på Kastellet for de aller yngste. Arrangementet ble gjennomført på 3 timer som planlagt og det var stor stemning både blant Oslo Volleyspillere og de andre lagene! Noen tapte og noen vant, men vi har fått tilbakemelding på at alle hadde det moro. Oslo Volley stilte med 3 av de 9 lagene.

Dobbeltseier i U15

Oslo Volley stilte også som arrangør av Gutter 15 i Nydalen og vertskapet var ubeskjedne nok til å ta dobbeltseier foran Koll og Flint. I en velspilt, intern finale var det Oslo Volley 99 som vant 2-0 mot Oslo Volley Ulver. Sistnevnte lag leder rankingen sammenlagt etter tre runder.

SE U15-GUTTAS RESULTATER HER

 

Tie-break hele dagen

Mange av de samme guttene var også med på Gutter 17 dagen før der Oslo Volley stilte med to lag. Aldri tidligere har lagene spilt så jevnt mot mer rutinerte motstandere, men det ble mye stang-ut. Samtlige kamper mot andre klubber endte med tap 1-2 i tie-break. Dermed plasserte lagene seg på 6. og 8. plass.

SE U17_GUTTAS RESULTATER HER

 

Tre jente-lag

Oslo Volley har nå en veldig stor og talentfull gruppe spillere på Jenter 15. Hele 3 lag deltok i helgens turnering. (Neste gang klarer vi kanskje 4 ?!) Det beste laget forsvarte plassen sin i 1. divisjon etter to seire og to tap. Det nest beste laget ble nummer 3 i 2. divisjon, kun en hårsbredd fra opprykk til 1. divisjon. Tredjelaget som debuterte gjorde også en super innsats i 2. divisjon og avsluttet med en seier.

SE RESULTATER FRA 1. DIVISJON U15 HER

SE RESULTATER FRA 2. DIVISJON U15 HER (IKKE KLARE PER 14.11)

 

Første i første

Jenter 17 spilte i 1. divisjon for første gang denne sesongen. Laget endte på 8. plass (av 9) og må derfor spille i 2. divisjon igjen i neste runde. Kjenner vi dem rett så kommer de sterkt tilbake, forhåpentligvis med alle spillere på plass igjen.

SE U17-JENTENES RESULTATER HER (IKKE KLARE PER 14.11)

Neste serierunde i Ungdomsserien spilles 30. november og 1. desember. Hold av datoene.

 

Spread the word. Share this post!