Sjekk de to tabellene – hvilken klubb er best i landet?

Tabeller

Oslo Volleys herrelag slo NTNUI søndag og Kristiansund lørdag – begge etter tiebreak.

Kristiansund- Oslo Volley 2-3 (19-25, 23-25, 25-19, 25-20, 8-15)

NTNUI-Oslo Volley 2-3 ( 27-29, 30-28, 25-18, 19-25 og 13-15).

Trener Stig Jørstad forteller om to veldig spennende kamper mot to gode lag.

– Ingen motstandere blir lette i år. Hovedsaken var at vi klarte å samle oss når det gjaldt som mest.
Jeg vil også fremheve lagfølelsen som noe veldig positivt, sier Jørstad.
– I kampen mot Kristiansund var vi veldig gode de to første settene, men vant neppe noe på at dommeren beordret begge lag 10 minutter i garderoben før 3.sett på grunn av en  oppvisning i hallen! Uten å varme opp før 3.sett , fikk vi en veldig dårlig start i tredje, som vedvarte også i 4.sett…. Utrolig nok vartet gutta opp med storspill i siste, som førte til at det aldri var tvil om seieren, sier herretreneren
Han mener mange feilserver og perioder med litt trøbbel i servemottak bidro negativt, men ellers var det lite feil i denne kampen.

– Alle spillerne bidro positivt, sier han.

LEDER: Oslo Volleys herrelag. FOTO: JOHANNES ANDERSEN

LEDER: Oslo Volleys herrelag. FOTO: JOHANNES ANDERSEN

Ekstremt jevnt

De to første settene i kampen mot NTNUI i Trondheim var ekstremt jevne.

– Lagene fulgte hverandre hele veien til 29-27 i første og 28-30 i andre. Laget sto veldig godt opp her, og mye gode server og godt angrepsspill, ikke minst fra midten, var veldig gledelig. Vi slet imidlertid i forsvar, spesielt mot kantene deres, som slår ballen veldig høyt, forteller han.
Fem personlige feil fra 24-23 og ut «gav» imidlertid settet til trønderlaget.
– I 3.sett spilte de godt, samtid som feilservene florerte hos oss . Man skulle nesten tro kampen var «kjørt» der, men tvert imot! Noen endringer i blokk/forsvar og flott innstilling hos spillerne resulterte i det beste setter fra oss i kampen så langt. Gode server og angrep holdt trønderne  nede hele settet. 4-4 og ny 5 setts match, sier Jørstad

I 5. sett ble det igjen veldig tett.

– Godt spill i angrep av begge lag opp til 13-13. Da avgjør Marek med et serveess og ny vanskelig serve som vi får relativt enkel retur på. Den blir så lagt en «pipe» på, som samme mann knuser i gulvet på 6 meter. Det var en voldsom glede etter nok en triller. Det var god innsats av alle, konkluderer Jørstad.

 

 

 

Spread the word. Share this post!