Herrelaget rister av seg Koll-tapet med fest i kveld

FOTO: JOHANNES ANDERSEN

FOTO: JOHANNES ANDERSEN

Herrelaget kom til kort mot byrivalen Koll, men stemningen er god i Oslo Volley-leiren lørdag kveld.

Etter dagens kamp stod nemlig fest på programmet for herrespillerne. Der er nok dagens kamp ett av samtaleemnene, for det ville seg ikke helt for Stig Jørstads menn i dagens byoppgjør mot Koll i Nydalen.

– Dette var en kamp som var preget av et godt første sett som ble tapt pga 9(!) feilserver. Etter det klarte vi ikke å få til det spillet vi kan på grunn av for dårlig innsats ikke minst i forsvar, mener trener Stig Jørstad.

Det endte med 0-3-tap og settsifrene 22-25, 23-25 og 17-25.

– Det ble bedre i siste sett, men vi klarte aldri å komme opp på det nivået vi trenger for å vinne. Ellers var kampen for vår del preget av uvanlig mye usikkerhet i servemottak og et par dårlige taktiske disposisjoner av meg, fastslår Jørstad.

Tap i Trøndelag

Damelaget tapte med minst mulig margin mot Stod i tie-breaket, som endte 15-13 til trønderlaget. Oslo Volley startet lovende og vant de to første settene. Men Stod slo tilbake og vant de tre neste.

Les mer om kampen HER

Spread the word. Share this post!