Tok sølv i junior-NM i sandvolleyball

Live

Oslo Volleys juniorspiller Live Lunde Fossdal tok sølv i NM U18.

Hun og makkeren Helene Thelle (Flint) kom helt til finalen i NM i sandvolleyball, som ble arrangert i Kristiansand 1.-4.aug. for klassene U15,U18 og U21. I U18 tok  Live og Helene seg ubeseiret gjennom innledende kamper, og møtte forhåndsfavorittene K.Takvam/E.Sannarnes (Nyborg) i finalen. Det ble en spennende og tett kamp hvor begge lag la stort press på serve. Takvam/Sannarnes tok 1.sett, men Live/Helene kom sterkt tilbake og vant 2.sett overbevisende 21-15. I tie-break fulgte lagene hverandre tett fram til 9-9 ,men deretter stakk Bergensjentene ifra og vant tilslutt 15-10.

Tøff motstand

Fra Oslo volley deltok også søstrene Katinka Krahn/Tiril Krahn i U21. Krahnsøstrene stilte i U21 klassen. Her møtte de sterke og erfarne lag, men jentene jobbet hardt og hadde flere ganger føringen i  kampene. Det holdt ikke helt ut og jentene endte til slutt på 10.plass. Neste helg deltar jentene igjen i NM, denne gangen i klassene U17 og U19. Vi ønsker de lykke til!

Medaljer

Spread the word. Share this post!