Sølv til Live og 6.plass til Katinka og Tiril.

Live og Helene kjempet seg også denne NM helgen helt fram til finalen. Det deltok hele 24 lag i JU17 klassen, og det ble mange tette og spennende kamper.

I finalen møtte de I.Alvheim/I.Håvik fra Rossvoll. Live og Helene startet glimrende og tok tidlig føringen, men Rossvolljentene kom sterkere tilbake og vant 21-19 . I andre sett  ble I.Alvheim/I.Håvik for sterke og vant tilslutt 21-15.
Katinka og Tiril kapret en flott 6.plass i JU19. Tie-break i 1/8-dels finalen ble spennende, med seier 21-13,12-21,16-14 over M.Myking/A.Christophersen. Dermed var Katinka og Tiril klare for 1/4 finale.Her ble motstanderlaget for rutinerte og det ble 0-2 tap. Jentene fortsatte det gode spillet fra sist helg, og hadde de viktige marginene på sin side denne helgen.
Neste utfordring er NEVZA for U19 i Drammen 14.-15.august. Her møter Live/Helene  England og Sverige i innledende kamper.
Helgen 16.-18.aug er det regionslagsturnering for U17 i Lier/Drammen og her har Tiril og Live nye muligheter for region øst sitt lag.
– så er vel beachsesongen over for denne gang.

Spread the word. Share this post!