Tøff start på NM for U19-jentene

U19NM

Tekst: Ole Lundeby

U19-jentene fikk som ventet tøff motstand under første dag av U19 NM i Tromsø. Laget hadde kommet i innledende gruppe med flere av medaljekandidatene.

Fredagens første kamp var mot Øksil som stilte med både junior- og seniorlandslagsspillere. 10-25 og 12-25 viser at det var klasseforskjell og dette laget har vunnet alle sine kamper enkelt.
Selv om Grong ble nummer 4 i fjorårets U 19 NM håpet vi at dette var kampen som kunne vinnes. Starten var god og lagene fulgte hverandre tett. Grong dro imidlertid i fra mot slutten av første sett og i andre sett var det lite som fungerte.
Siste kamp var mot Flint som stilte med en rekke ferske NM-vinnere fra U17. Igjen viste jentene at de kan heve seg mot Flint. Sterke prestasjoner i forsvar og angrep førte til et svært velspilt første sett. Likevel sett tap med 22-25..I andre sett kom vi bakpå fra start  og dagens tredje tap var et faktum.
Nå venter nedre sluttspill der Nyborg fra  Bergen blir første motstander.

Spread the word. Share this post!