Tapte tie-break mot Nyborg – spiller om 15. plassen søndag

Tekst: Ole Lundeby

Hårfint tap for Oslo Volley-jentene i U19-NM.

Oslo Volley – Nyborg  1-2  (14-25, 25-22, 15-17)

Våre jenter fikk en verst tenkelig start da Nyborg ledet 8-0 etter få minutter og Nyborg fullførte til klar settseier. Andre sett startet også svakt og Nyborg var helt oppe i en 8 poengs ledelse. Etter en imponerende opphenting kunne en fornøyd gjeng dra i land andre sett med 25-22.

Etter innledningsvis sterk serving ledet Oslo Volley fra start i tie-break. Med matchball til oss, og  Nyborg serven gikk, ut kunne jentene slippe jubelen løs – helt til linjedommer dømte ballen inn. I beste fall en tvilsom avgjørelse. Etter en stopp i spillet holdt Nyborg hodet kaldt og avgjorde med 17-15. Deres 184 cm lange landslagsspiller ble  helt avgjørende i sluttfasen.
Nivået i mesterskapet er høyt og med tanke på at vi trolig stiller med det yngste laget kan klubben ha hyggelige år i vente.
Søndag morgen spillere jentene sin siste kamp mot Kopervik.

Spread the word. Share this post!