Avsluttet med seier mot Kopervik

U19NM

 

Tekst: Ole Lundeby

I en svært vekslende kamp kunne jentene avslutte NM U19 i Tromsø med seier.

Oslo Volley – Kopervik  2-1  (24-26, 25-11, 17-15)

Første sett så ut til å ende med komfortabel seier, men bevegeligheten og konsentrasjonen glapp på slutten av settet. I andre sett var det en topp skjerpet gjeng som var motstanderen overlegen. I tie-breaket startet jentene godt, men et par sterke servere hos Kopervik bragte dem opp i 14-11 ledelse og matchballer.  Tiril holdt heldigvis hodet kaldt på sine server og bragte oss tilbake til 14-14. Etter nok en matchball i mot kunne jentene til slutt feire seieren med 17-15. Etter at svært mange sett er blitt tapt med 2-3 poeng smakte det veldig godt å avgjøre til vår fordel denne gangen
Jentene endte dermed på 15.plass i årets mesterskapet etter å ha spilt mot mange av de beste lagene. Våre jenter er unge og vil helt sikkert kunne komme høyere opp på resultatlistene de kommende årene.

Spread the word. Share this post!