Tapte 1/8-delsfinalen – nabooppgjør om 11. plassen på søndag

Tekst: Ole Lundeby

U17 jentene startet lørdagen med 1/8-delsfinale mot Gneist og hadde gode muligheter for å ta seg til kvartfinale.

Første sett startet veldig bra etter en god serveserie av Kesia og laget ledet med 6-7 poeng like fram til slutt. Dessverre ødela en del unødvendige feil slik at Gneist tok settet med 26-24.  I andre sett fulgte lagene hverandre lenge, men Gneist ble igjen for sterke og vant 25-20.

I dagens andre kamp var Rossvoll motstander. Laget er bygd opp rundt en landslagsspiller som  dominerte kampen både  som fram- og  bakspiller. Våre jenter var imidlertid fullt på høyde med Rossvoll gjennom hele kampen, med unntak av slutten av andre sett. 21-25 og 18-25 i en kamp jentene kan være stolte av.
Søndag morgen spilles siste kamp mot byrival Koll. Vinneren av den kampen blir nummer 11 av de 18 lagene.
Lørdag kveld er det bankett på Rock City her blant snøbygene i Namsos.
Katinka dømmer finalen!

I sitt aller første NM som dommer er Katinka nettopp utpekt til førstedommer i jentefinalen som spilles mellom Flint og KFUM Stavanger. En stor ære for både henne og Oslo Volley. Vi gratulerer og ønsker henne lykke til !

Spread the word. Share this post!