Surt tiebreak-tap – gikk glipp av åttendelsfinale

SMASHER: Her er Knut Nøst Bergem i ferd med å smashe inn en ball under oppvarmingen.

SMASHER: Her er Knut Nøst Bergem i ferd med å smashe inn en ball under oppvarmingen.

Oslo Volley tapte 2-1 mot Farsund og 2-0 mot KFUM-Volda i gruppespillet. Dermed blir det plasseringsspill om 13. – 18.-plassen.

Farsund var første motstander i NM, og gutta var preget av stundens alvor i første sett. Ingenting stemte, og resultatet lite pent(9-25). I andre sett stod Oslo Volley fram som et helt annet lag, og styrte kampen hele veien og vant 25-21. Også tiebreaket startet bra, men noen baller rullet feil vei og dermed ble det 12-15 tap. Lyspunktet er at Oslo Volley stilte med et ungt lag – fem av de seks spillerne på banen i de to siste settene kan også spille U15-NM neste år. Farsund vant senere sin 1/8-finale og er klar for kvartfinale mot Asker.

I neste kamp møtte vi et veldig godt KFUM-Volda som nok er et av de beste lagene i årets NM. Det ble et klart 2-0 tap i en kamp hvor det var klasseforskjell mellom lagene.

Fredag ettermiddag startet Oslo Volley plasseringsspillet med 2-1 seier over Hornindal. Laget hadde bra kontroll på kampen, selv om det ble tiebreak ((16-25, 25-23, 7-15)

Lørdag spiller laget nok en plasseringskamp – mot Lierne. Målet er nå å kapre 13. plassen i mesterskapet.

 

 

 

Spread the word. Share this post!