12. plass i NM for U17-jentene

U17nm

Tekst: Ole Lundeby

Etter 0-2 i søndagens kamp mot Koll endte våre jenter på 12.plass av de 18 lagene etter noe ujevne prestasjoner gjennom mesterskapet i Namsos.

I kampen mot Koll kom jentene aldri opp mot sitt høyeste nivå, selv om en sterk serverekke av Live ga laget settball i andre sett. Som i flere av de andre kampene endte også dette settet med  knepent tap. Jentene har levert sine beste prestasjoner mot de gode lagene og spilt noe under pari mot de lagene vi kunne og burde ha slått. Namsos viste seg som en verdig arrangør av NM og alle har hatt stort utbytte av turen.

Svært gledelig var det at Oslo Volley var representert med dommere i begge finalene. Katinka Muri Krahn fikk mye rosende omtale etter sin kampledelse i jentefinalen der Flint sikret en imponerende 2-0 seier mot KFUM Stavanger. Dag Inge Nordby hadde tilsvarende god kontroll som andredommer i den nervepirrende guttefinalen der Dristug vant 2-1 mot Austrått.

Allerede på torsdag reiser Klubbens Jenter 19 lag til NM i Tromsø. Oslo Volley vil med det være representert i alle årets aldersbestemte NM !
I Tromsø har våre jenter havnet i en svært vanskelig gruppe med  Øksil, Flint og Grong. Alle disse er 1.divisjonslag og vi møter en rekke spillere med erfaring fra både junior- og seniorlandslag. Noe annet enn fjerdeplass i gruppen vil være en stor overraskelse, men jentene ønsker å overraske.
Vi kommer tilbake med rapporter fra Tromsø i slutten av neste uke.

Spread the word. Share this post!