U-17 jentene til 1/8 delsfinale i NM

U17nm

Tekst: Oslo Lundeby

Fredagens to kamper endte med tap mot Førde og seier mot Kristiansand Sandvolleyballklubb (KSK).
Førde viste seg som ventet å bli en tøff motstander og de tok føringen direkte i første sett. Etter hvert kom jentene noe mer til hektene men kunne ikke hindre 25-15 til Førde. Starten på andre sett var bedre, men Førde sikret 25-17 og 2-0 seier.
Opptakten til kampen mot KSK var ikke den beste. Kristine tråkket over på nettoppvarmingen og med bare 7 spillere i troppen måtte laget omrokkeres noe. På stillingen 8-8 ble hun nediset og tapet kastet inn på serven og svarte med 12 strake server. Dermed var settet i prinsippet avgjort og Oslo Volleyball vant 25-10. Andre sett ble et slitesett der KSK ledet nesten hele veien, men våre jenter avgjorde med 25-23.
Dermed blir det 1/8-dels finale lørdag morgen, trolig mot Gneist fra Berge

Spread the word. Share this post!