Finalespill og masse flott innsats fra spillere og foreldre

U17 februar 2013

Tekst: Ole Lundeby

Jenter 17 spilte seg fram til en ny finale under 1. divisjonsturneringen på Hamer lørdag.

Etter en enkel seier mot Hamar og et svært jevnt og nervepirrende 2-1 oppgjør mot Asker i gruppespillet tok jentene fram storspillet. Skjeberg ble beseiret med 2-0 i kvartfinalen før erkerival Koll led samme skjebne i semifinalen.

I finalen var som vanlig Kolbotn motstanderen. I første sett overrasket jentene alle med variert og bunnsolid spill. Andre sett ble derimot et antiklimaks. I tie-break fulgte lagene hverandre lenge, før Kolbotn rykket fra mot slutten og vant 15-11. Andreplassen betyr at Oslo Volley passerte Koll og klatrer til andreplass også på den sammenlagte rankingen.

Lørdag var hele 22 lag i klasse U13 samlet til turnering med Longnet på Kastellet med Oslo Volley som dyktig arrangør. God stemning og masse spilleglede. Våre 6 lag leverte også supre resultater. Hele 18 seire av 22 mulige !

Søndag var også Oslo Volley arrangør, denne gang for 2. divisjon Jenter U15 i Nydalen. 2 av de 12 lagene var fra Oslo Volley. De mest erfarne på Oslo Volley Rød fikk hele 4 seire og bare 1 tap. Det holdt til en flott 5. plass. Det er bare et tidsspørsmål før jentene kommer til sin første semifinale og begynner å snuse på opprykk til 1. divisjon. Vel så gledelig var det at Oslo Volley Blå med spillere fra U13 debuterte i U15-klassen. De avsluttet sågar med 2-1 seier mot Kolbotn Rød.

G15 fekk en tøff turnering, og tapte alle kampene mot Asker, Askim, Flint og tie-breaket mot Koll. De kommer sterkere tilbake senere!

 

Spread the word. Share this post!