2. divisjonsjentene tok fire av seks poeng mot topplagene

[flagallery gid=36 name=Gallery]

Tekst: Ole LundebyFoto: Nils H. Harnes (klikk FS nederst til høyre i galleriet over for fullskjerm-visning og så SL for slide-show!)

Etter to strake seire mot OSI og Skjetten var det spente spillere og trenere som inntok Kastellet sist søndag. Motstandere var serielederne Groruddalen og Flint som Oslo Volley 2 før jul tapte klart mot.

Kampen mot Groruddalen startet jevnt med 25-22 til våre jenter i første sett. Deretter var det ingen tvil. 25-14 og 25-8 i de to neste settene og en soleklar 3-0 seier etter høy kvalitet på spillet.

 

Flint er også et ungt lag og de satser målbevisst mot 1. divisjon neste sesong. Med 2-3 spillere på aldersbestemte landslag visste vi at denne kampen ville bli vanskeligere. De to første settene var jevne, men endte begge med 22-25 i favør Flint. På stillingen 21-24 i 3. sett var det få optimister på tribunen. Etter heroiske opphentinger og avverging av en rekke matchballer dro jentene våre i land settet med 33-31 ! Flint fikk med dette en mental utladning i 4. sett og Oslo Volley fosset fram til suverene 25-12. 5. og avgjørende sett åpnet jevnt før jentene våre rykket i fra til ledelse 11-6. Etter en god serverekke fra Flint fikk de igjen kontakt og kunne til slutt avgjøre settet og kampen med 16-14.

En stor takk til både Flint og ikke minst Oslo Volley 2 for en særdeles velspilt og underholdende seriekamp.

For fem av jentene kommer det nye utfordringer allerede til helgen. Da spilles det Regionmesterskap for Jenter 17 og Jenter 19. For å kvalifisere lagene til NM kreves det minimum semifinaleplass. Vi ønsker lagene lykke til !

 

Spread the word. Share this post!