Juniorene i to finaler i helga

[flagallery gid=32 name=Gallery]

Skrevet av: Trenerne                                                                                                                          Foto: Jose Navarro

Sterk finaleplass av U17 jentene i Skjeberghallen, og U15 gutter vant bronsefinalen i Askim.

Med på U17-laget var Charlotte, Anne, Kristine, Johanna, Live, Kesia og Rebekka.  I semifinalen vant jentene 2-1 over Asker. En spennende og god kamp, hvor spesielt serv og kantleggene ble avgjørende. Opplegger Charlotte viser fin framgang og ga  Kristine og Live gode arbeidsforhold på kant.  Finalekampen mot Kolbotn  ble veldig jevn og igjen la Oslojentene press på serve. Til tross for imponerende opphentinger og godt angrep ble det 1-2 tap. Sesongens  store mål er neste turnering 9.februar hvor NM plassene til region øst sine lag skal fordeles!

U15 gutter

U15-gutta på Oslo Volley blå  leverte årsbeste, men det ble to tap på tie-break mot U15-seriens to beste lag, Askim og Asker, i den knallharde gruppen. Mot Asker endte sistesettet 15-13, etter at Oslos gutter hadde ledet det meste av settet. Via kvartfinaleseier 2-0 mot Flint og 0-2-tap mot Asker i semifinalen, så hadde gutta full kontroll i bronsefinalen mot byrivalen Koll. Askim slo Asker i finalen. På laget spilte Trym, Knut, Jacob, Sverre, Steffen, Olav og Vetle.

Oslo Volley sort tapte 2-0 mot både Koll og Flint, og så et surt 2-1 tap etter tie-break (15-11) mot Sylling. I kampen om 5.plassen ble det nok et 2-1-tap mot Sylling (15-10 denne gangen) og til slutt 2-0-tap mot Flint. På laget spilte Fredrik, Andreas, Roald, Mathias, Jacob K., Simon og Christian.

U17 jenter 2. divisjon

Etter at to spillere ble syke var det kun 5 spillere som reiste til Sarpsborg. Bea var den eneste av disse som hadde spilt turnering tidligere. De 4 debutantene var Lena, Renate, Lise og Leila.

Jentene startet litt nølende og det hjalp ikke at de hadde gode lag i pulja. Det ble tre tap i pulja, men den fjerde kampen mot Kragerø vant de forholdsvis greit 2-0.  Vi havnet etter dette i et seriespill mot Nesodden 2 og et Kolbotn lag.

Vi spilte først mot Nesodden og det var i denne kampen at gjengen våknet for fullt og spilte meget bra. Det var jevnt og vi vant 20-18 i tiebreak.

Siste kampen mot Kolbotn var kanskje den beste kampen til jentene selv om det ble 0-2 tap og det var gøy da jente selv merket at de nå spilte mye bedre så stemningen var høy i bilen på vei hjem. Dermed endte laget på 7. plass av de 11 lagene. Slett ikke verst av hele 4 debutanter !

U19 jenter

Søndag var åtte  jenter på Skjetten. Jentene fikk en tøff trekning med Koll 1 i første kamp. Dette laget ledet tabellen klart etter fire turneringer og samtlige spillere er elever ved Wang Volleyball. Likevel gikk de respektløst til verks og spilte kort og godt en veldig god kamp.

Det ble riktignok tap 0-2, men vi fulgte dem til døren i begge sett. Andre gruppekamp var mot Rjukan som vi slo ganske greit 2-0.

Vi var maksimalt uheldige med kampoppsettet og møtte Flint i kvartfinalen. Flint stilte blant annet med 3 jenter som kom rett fra EM U17 i Moskva. Første sett er det bare å forbigå i stillhet. Respekten var nok altfor stor. Forvandlingen var total i andre sett. Storspillet fra Koll-kampen ble tatt fram og på stillingen 23-23 kunne alt skje. Dessverre gikk det ikke vår vei, men med nesten fullsatt tribune og mot en av de store NM-favorittene var dette veldig gøy. Den avsluttende kampen var mot Asker og vi vant 2-0 selv om de presset oss lenge i 2. sett. Dermed endte laget på 5. plass av 11 lag.

U13 spilte masse kamper i Åshallen (se bilder).
18.-20.januar arrangeres NM for regionslag u16 gutter og jenter i Nydalshallen. Charlotte, Kesia og Live er tatt ut til å representere region Øst sitt jentelag. Laget møter Rogaland, Sogn og Fjordane  og Møre og Romsdal i sine innledende kamper på lørdag.

Spread the word. Share this post!