Braker sammen i kampen om å bli best i byen

BLIR DE BEST I BYEN: Oslo Volley (her i sort) gir alt for å slå Koll på lørdag. FOTO: JOHANNES ANDERSEN

BLIR DE BEST I BYEN: Oslo Volley (her i sort) gir alt for å slå Koll på lørdag. FOTO: JOHANNES ANDERSEN

Oslo Volley og Koll har begge eliteserielag for både kvinner og menn. Lørdag spiller alle lagene mot hverandre på samme bane.

Først møtes damelagene klokken 14.00 og så braker herrelagene sammen klokken 16.00. Begge kampene på Nydalen Videregående skole,

– Vi gleder oss VELDIG til denne kampen!! Har lyst å revansjere det som vi selv opplevde som forsmedelig tap mot Nyborg sist helg.Koll er et lag med mange gode spillere, men har ikke helt fått vist hva som bor i laget så langt denne sesongen. Det blir helt sikkert en tøff «batalje», sier herrelagets trener Stig Jørstad.

LES MER: Herrelagets nye trener

Han mener gutta er ekstra sugne på å vise sitt beste siden de tapte forrige byoppgjør mot Koll.

– Når lagene er fra Oslo, regner jeg med litt flere tilskuere enn vanlig. Det hadde vært moro om mange Oslo Volley-fans hadde møtt opp og lot høre fra seg på akkurat denne kampen, sier Jørstad.

HER GÅR KAMPEN: Se kart

Far mot sønn

For Oslo Volley-treneren er kampen også spesiell av en annen årsak. Sønnen spiller nemlig på Koll.

– Å spille mot laget til Jon føles litt spesielt for meg. Jeg har imidlertid snakket med han, og han er nok mer avslappet på dette enn meg. Det beste hadde jo vært om han var banens beste, men at vi allikevel vant 3-1, spøker treneren.

SE TABELLEN FOR HERRENE

SE TABELLEN FOR KVINNENE

Oslo Volley damer slo forrige helg Stod, og er det suverent beste laget i eliteserien hittil i år. Laget har fortsatt ikke tapt et eneste sett, og i januar spiller de også cupfinale mot Stod i Oslo. Kolls damelag ligger på nest sisteplass, med fattige ett poeng hittil i sesongen.

LES OGSÅ: Oslo Volley banket Stod

Spread the word. Share this post!