Oslo Volley fortsatt ubeseiret i eliteserien

NY SEIER: Oslo Volley har ikke tapt et eneste sett denne sesongen. FOTO: JOHANNES ANDERSEN

Oslo Volleys damelag slo til med nok en 3-0-seier, mens rivalen Stod snublet.

For andre gang denne sesongen slo Oslo Volley UiS Volley med 3-0 i sett.

– Laget fungerte veldig bra gjennom hele kampen. Alle spillere fikk sin sjanse tit å prøve seg på banen. Veldig positivt at vi klarer å holde konsentrasjon og godt nivå gjennom hele kampen og fungerer godt uansett hvilken spillere vi har på banen. Det var en skikkelig lagseier, fastslår trener Marko Milosevic.

Han påpeker at Ragnhild Aas og Ane Kjosås sto veldig stabilt i mottak hele kampen og gjorde jobben mye lettere for sine lagveninner i angrep.

– Vi møter UiS i semifinalen i cupen allerede til helgen (lørdag 17.00 i Nydalen) og det går rykter at de skal forsterke laget med en serbisk juniorlandslagsspiller. Vi ser frem til kampen og håper at det blir mange tilskuere i hallen for å hjelpe oss til å komme i cupfinalen andre år på rad, sier Milosevic.

LES OGSÅ: Tabellen

Stod tapte

Oslo Volleys antatt sterkeste konkurrent, trønderlaget Stod, møtte to vestlandslag i helgen. Først slo de Førde 3-1, og tapte med det sesongens første sett. Søndag stod studentlaget BSI i Bergen på motsatt side av nettet. Og det ble helgens store bombe på volleyballfronten. Da dommeren blåste av for den siste ballen, stod det 3-1 til bergenserene. Dermed er Oslo Volley alene om å være ubeseiret i eliteserien i volleyball.

Spread the word. Share this post!