Oslo Volley samlet i kampen mot doping

HOLDT FOREDRAG: Vibeke Jarness holdt det første av to foredrag i klubben.

Oslo Volley tok første steg mot å bli et Rent idrettslag. Hele senioravdelingen og klubbens ledelse fikk informasjon om regelverket rundt doping i Norge.

Torsdag 15. november hadde klubben besøk av Vibeke Jarness fra Antidoping Norge. Det er et ledd i en større prosess i klubben som skal øke bevisstheten rundt farene rundt bruk av doping.  «Rent idrettslag» er et samarbeidsprosjekt mellom Antidoping Norge og Norges idrettsforbund.

– Rent Idrettslag er et program Oslo Volley deltar i for på en positiv måte vise sin nulltoleranse til doping ovenfor utøvere, foreldre og lokalmiljø. Klubben skal nå utforme en antidopingpolicy og ha klare kjøreregler i forhold til doping. Blant utøverne skal det gjennomføres enkle tiltak for å øke kunnskapen om antidoping. Slik ønsker vi å skape gode holdninger, sier leder John Walstad.
Styret i Oslo Volley er klar over at klubben spiller en viktig rolle i vårt lokalsamfunn.

– Mange ungdommer tilbringer mye av fritiden sin på våre aktiviteter. Vi ønsker å vise at vi har et godt og dopingfritt miljø, hvor foreldre trygt kan sende barna sine. Vi har nulltoleranse til doping i vårt idrettslag, fastslår Walstad.

Spread the word. Share this post!