Damer Elite klare for finalerunden i Nordisk Klubbmesterskap!

Foto: Tommy Krogsæter

Her er et lite referat fra turen til Holte utenfor København.
Etter en lang dag på fredag ventet en nøkkelkamp mot danske Fortuna Odense, som har en solid spillerstall med to amerikanere, en estlender og Danmarks landslagskaptein. Etter gode taktiske forbredelser visste vi mye om Fortuna Odense, og deres sterke og svake sider. Dette utnyttet vi godt og vant kampen klart 3-0.
Lørdag var regjerende danske mestre Holte Volley motstander. De har et sterkt lag med 6 landslagsspillere, to solide canadiere og en dyktig trener i Svein-Erik Lauridsen. Holte er et lag med veldig høg og stabil blokk, gode enkeltspillere i samtlige posisjoner som ikke er lette å knekke. Likevel klarte vi å presse de hardt og skaffet oss en 2-0 ledelse i sett etter veldig godt spill. I tredje og fjerde sett falt konsentrasjonen noe, vi gjorde flere feil og i tillegg til noen uheldige dommeravgjørelser er dette nok til at vi taper de neste settene. Tie-breaket ble tett og jevnt og det bikker Holtes vei på slutten.
Søndag møtte vi NTNUI, et lag vi kjenner godt fra eliteserien og som har utviklet seg mye fra ifjor. Vi spiller en god og stabil kamp med mye midtspill, som forøvrig fungerte utmerket hele helgen. En ny 3-0 seier og finaleplass i årets NCC ble sikret.
Trener Marko Milosevic er veldig fornøyd med at unge spillere på laget vårt viser stor fremgang og  begynner å bli ledende spillere på banen. Marko vil framheve libero Ane Kjosås som viser stabilt mottak og utmerket forsvar. Viktigst av alt er at laget fungerte svært godt og at kvalifiseringen til finalespillet i NCC først og fremst er en lagseier.
Vi vil rette en stor takk til våre flotte tilskuere Tommy og Svein som reiste heeeelt fra Norge for å heie på oss. Takk for super heiing og strålende engasjement!

Foto: Tommy Krogsæter

Spread the word. Share this post!