12 spillere fra Oslo Volley på regionlagssamling

JENTEGJENGEN:
Her er hele jentegjengen. Fra Oslo Volley deltok Johanna Øyno,Charlotte Hellum Bye,Live Lunde Fossdal,Kesia Heiberg,Helene Undlien,Emilie Rohde Larsen,Nora Vestby-Morris,Ragnhild Leganger. Steffen Habberstad Lundeby, Vetle Harnes og Trym Tveito var med på guttesamlingen.

En rekke av Oslo Volleys juniorspillere var med på samling for regionslaget i volleyball for Østlandet søndag.

8 jenter og 3 gutter fra Oslo Volley deltok på åpen regionsamling i Nydalen for jenter og gutter født 1997-98-99. Hensikten med samlingen var å kartlegge potensielle kandidater til Region øst sine lag.

NM i januar

NM for regionslag skal foregå cupfinalehelgen 18.-20.januar i Oslo. Hele 63 jenter og 21 gutter møtte opp. Trenerne melder om en flott og ivrig jentegjeng fra 10 ulike klubber.

– Jentene hadde det moro, fikk vist fram volleyballferdighetene sine og ble kjent på tvers av klubbene. Dette er nok jenter vi kommer til å se mye av i årene fremover. Vi håper samlingen vil inspirere jentene til å bli enda bedre volleyballspillere, sier trener Marianne Lunde. Hun er også trener for U17-jentene i Oslo Volley.

Spread the word. Share this post!