Slo Koll i semifinalen – jenter 17 nest best på Østlandet

[flagallery gid=30 name=Gallery]

Foto: Manuel Jesus Garcia Caballero/Lars Anda/Grace Oven

Oslo Volley-jentene kapret 2. plassen i helgens serierunde, etter å ha tapt 2-1 mot Kolbotn i finalen.

Med den flotte 3.plassen fra første turnering hadde laget mye å leve opp til. Og det gjorde de til fulle. De vant gruppen sin etter å ha slått Koll 2 og Asker, begge lag med 2-0. Som gruppevinner møtte de hjemmelaget Skjetten i kvartfinalen, og det ble en ny 2-0 seier.

Som forrige gang var Koll 1 motstandere i semifinalen.Det ble 2-1-seier, etter 15-11 i tie-break. I finalen ventet vinnerlaget fra forrige turnering, Kolbotn. De har et veldig sterkt lag der 5 av jentene nettopp har vært på samling med landslaget. Kolbotn vant hele 25-11 i første sett, mens Oslo Volley slo tilbake med 25-22-seier i andre sett. Tie-breaket endte 15-10 i Kolbotns favør, men glimrende innsats av jentene!

U19-jentene tok en fin 5. plass av 9 lag, etter å ha tapt for Skjetten i kvartfinalen. De slo Askim 2-0 i kampen om 5. plassen. De viste mye bra spill, blant annet i kampen mot Koll, som vant hele turneringen.

U15 jenter

U15-jentene spilte jevnt, men tapte første kamp i 2. divisjon mot Rjukan. I neste kamp mot Flint 3 vant de to strake sett, og vant dermed puljen sin. I kvartfinalen tapte de en jevn kamp mot Asker. Dermed ble det kamp om 5. plassen, hvor de igjen slo Flint 3. Dermed ble det en flott 5. plass på jentene.

U15 gutter

U15-gutta stilte med lag både i U17 og U15. I U17-klassen på lørdagen ble det en flott 4. plass, etter å ha tapt mot et godt Askim-lag i bronsefinalen. I gruppespillet vant de på tie-break mot Rjukan og tapte i tie-break mot Sarpsborg, så det var jevnt. I kvartfinalen vant de mot Kolberg, men tapte klart mot et godt Flint-lag i semifinalen. De spilte for første gang med enleggersystem uten veldig mye trening på forhånd, men klarte overgangen helt utmerket!

Siden de skulle spille U15 dagen etter, overnattet gutta på hotell i Tønsberg. På kvelden var det pizza på Peppes, og nattkino på rommene. Søndagen stilte vi med to lag i U15, og var også i samme gruppe. Oslo Volley sort startet det hele med seier mot Rjukan 2, mens Oslo Volley blå slo både Rjukan og Oslo Volley blå. Dermed ble det første og andreplass i gruppen. I kvartfinalen tapte Sort 0-2 mot Koll, mens Blå gikk på et bittert nederlag mot Askim etter å ha vunnet første settet klart. Dermed ble det nok et oppgjør mellom de to Oslo Volley-lagene i kampen om 5. plassen, hvor Blå vant. Simon, Andreas og Jacob spilte sin første turnering, og imponerte med mye fint spill.

U13 gutter og jenter

I U13 stilte Oslo Volley med fire lag. Av totalt 16 kamper ble det ikke mindre enn 12 seirer. Det viser at det gror godt også blant de yngste i klubben.

 

 

 

Spread the word. Share this post!