Damene vant begge kampene klart – herrene tapte to jevne kamper

[flagallery gid=29 name=Gallery]

                                                                                                                                                     ALLE FOTO: JOHANNES ANDERSEN

Elitedamene hadde full kontroll, og slo både Førde og BSI klart 3-0. Herrelaget tapte begge, men hadde flere hårfine sett-tap.

Første kamp for fjorårets gulljenter var mot Førde, som de møtte i cupfinalen 2012.
– Kampene vi spilte mot dem i fjor ikke var spesielt gode fra vår side selv om vi vant alle, og derfor var hovedfokuset at vi skal beholde konsentrasjonen og vårt spillenivå uansett hvilket lag vi møter. Vi visste ikke mye om laget til Førde på forhånd, men var forberedt selv for å levere en god kamp. Og det gjorde vi. Alle fikk spilt og vi hadde veldig god kontroll gjennom hele kampen som resulterte med 3-0 til oss, sier dametrener Marko Milosevic.
Han påpeker også at det er veldig positivt at Førde har en del gode juniorspillere som kan bli gode om et par år.  Settsifrene ble 25-10, 25-11, 25-18.

Herretrener Drago Ilic er optimistisk med tanke på resten av sesongen, selv om poenghøsten har vært mager i starten.

– Det var en grei helg. Kampen mot Førde var ok. Vi var med hele tiden, men vi hadde ikke marginene på vår side og noen uheldige dommeravgjørelse i den viktige delen av kampen hadde litt for stor betydning, sier Drago.

Settsifrene 20-25, 24-26 og 29-31 sier sitt om Førde-kampen. I søndagens kamp mot Nyborg ble det 24-26, 20-25 og 20-25.

– Vi spilte bra i perioder  mot Nyborg også. Vi hadde bra trykk, men gjorde for mange tekniske feil og ble hardt straffa. Men jeg sitter igjen med en bra følelse. Jeg mener at vi er i permanent forbedring, sier Drago.

I siste kamp på søndag møtte damelaget BSI. Marko forteller at de har stor respekt for Bergenslaget fordi de er en motstander som alltid er vanskelig å spille mot.

 – De har solide angripere og en veldig godt organisert blokk og et forsvarssystem som ikke er lett å knekke. Vi har jobbet både fysisk og taktisk frem mot denne kampen i et par uker og det lønte seg på søndag.Vi hadde god kontroll gjennom hele kampen med et relativt høyt servepress og vi gjorde våre oppgaver i blokk, sier han.
Settsifrene ble overbevisende 25-16, 25-18, 25-12.
– Mari Berget hadde litt problemer med ankelskade, men likevel leverte hun en god kamp. Oda Ulveseth brillierte i denne kampen sammen med Edyta Weclawek , men det er ikke bare disse tre spillere som vant kampen, absolutt alle spillerne spilte veldig bra og laget fungerte som en enhet. Det var veldig positivt at Cindy Treland kom fort  inn i vårt spillesystem og hadde lite problemer i sitt spill. Alt i alt en god dag og viktig seier, sier Marko.

 

Tips: Trykk FS nederst til høyre i galleriet over for å få fullskjembilder!

Damene:

Oslo Volley-Førde 3-0 (25-10, 25-11, 25-18)

Oslo Volley – BSI 3-0 (25-16, 25-18, 25-12)

Menn:

Oslo Volley – Førde 0-3 (20-25, 24-26, 29-31)

Oslo Volley-Nyborg 0-3 (24-26, 20-25, 20-25)

 

Spread the word. Share this post!