Serieåpning for elite herrer!

Drago Ilic med årets amerikanske innslag på elite hererr; Jon Griffith og Matt Thobe.

Oslo Volley elite herrer serieåpner borte mot NTNUI i Trondheim lørdag 29. september. Det er store utskiftingar på Oslo Volley sitt lag før årets sesong, kun Henning Olsen, Daniel Bergerud, Janne Moen og Jørn Gamlemoen er med frå tidlegare. Nye spelarar er Jon Griffith og Matt Thobe, begge USA, Marek Kabiczke, Polen, Trym Mogen, Rjukan, Ruben Løvli, Koll, Bendik Huus, Førde. Drago Ilic går på sin andre sesong som trenar.
Dagens motstandar NTNUI rykka opp etter å ha vunne alle kampar i 1. divisjon forrige sesong, har beholdt spelarstallen og i tillegg forsterka seg med 5 nye spelarar. Målsettinga til laget er allerede første sesong å ta bronsemedalje.

Du kan følge kampen på poengliga.no

Les også litt om kva klubbane sjølv trur om årets sesong her:
http://www.volleyball.no/nyheter/Sider/NVBF092012Eliteserienstartertilhelgen.aspx

Spread the word. Share this post!