Herrelaget vant treningskamp mot Kristiansund

Herrelaget vant den første og tapte den andre treningskampen mot Kristiansund i helga.
Lørdagens kamp endte 3-1 til herrelaget vårt.

Videoklippet over er hentet fra første settet i lørdagens kamp. (Klikk på tannhjulet nederst når videoen er igang, og endre kvalitet til HD. Og vis videoen som fullskjerm!). Herretrener Drago gir denne oppsummeringen av kampen:

– Det viktigste er at vi har fått en treningskamp mot et bra lag. Det er det vi mangler. Laget har en fin utvikling og vi mener at vi er på en riktig vei. På vårt beste vi er på samme høyde som de beste, men vi er ikke jevne nok. Det går mest på samspill og konsetrasjon. Vi mister litt for lett fokus og rytme. Men mye bra likevel, fastslår Drago.

Kristiansund-trener Kjell Arne Gøranson mener de spilte en dårlig første kamp mot Oslo Volley.

– Vi hadde gjort en god del forandringer siden forrige kamp, spesielt i mottak, og det ble litt rot. Utover i kampen gikk det noe bedre, sier treneren til avisen Tidens Krav.

Kristiansund slo Koll 3-2 senere på lørdagen.

Søndag var det klart for ny kamp mot Kristiansund. Klubbleder John Walstad stilte som vikar som lagleder i Dragos fravær, men klarte ikke å sikre en ny seier mot Nordmørsklubben. Det endte med tap 2-3.

NYE SPILLERE: Trener Drago med John Griffith (til venstre) og Matt Thobe. FOTO: JOHN WALSTAD

Spread the word. Share this post!