Masse flotte prestasjoner under junior-NM

NM-JENTENE: Fra venstre: Live, Jenny Marie, Katinka og Tiril. FOTO: MARIANNE LUNDE

Strålende vær og flott NM arrangement i Kristiansand i helga. Og Oslo Volleys juniorer viste flott spill.

Tekst: Marianne Lunde

Det ble en tøff start for Jenny Marie og Katinka i første kamp i innledende mot Norges U19 VM-lag, 0-2.  I neste kamp ble det et knepent 1-2 tap. Jentene nådde allikevel 8-delsfinale, og det ble en spennende kamp mot et lag fra Spirit/Lørenskog. Jentene samarbeidet og jobbet utrolig godt. Servene satt, mange flotte angrep og iherdig forsvarsjobbing. Allikevel 0-2 tap. I plasseringskampene om 9.-12.plass ble det en seier og et tap. Dermed endte Jenny Marie og Katinka på en flott 11.plass i sitt første junior NM.

Vant gruppen

Tiril og Live startet friskt med 3 strake seire i innledende pulje. Mange gode perioder med flott angrepsspill og gjennomgående solide server. Som vinnere av sin pulje var de direkte kvalifisert for åttendelsfinale. Her kom det første tapet, 0-2, mot et lag som senere nådde bronsefinalen. Jentene var tydelig skuffet over egen prestasjon. Neste plasseringskamp ble veldig spennende, men jentene fra Bergen vant til slutt 3.settet 15-13. Med seier i siste kamp kom Tiril og Live på 13.plass av totalt 24 lag i U17.

Gratulerer til begge lag med flotte prestasjoner i sitt første junior NM ! Og takk til Kristiansand Volleyballklubb for et fantastisk og minnerikt arrangement!

Spread the word. Share this post!