Gode NM-resultater på Sørlandet

image

Tekst: Marianne Lunde

Kristiansand sandvolleyballklubb klarte nok en gang å få sol og sommertemperatur under 3 dagers turneringen i NM, denne gang i klassen for U18 og U20.
Oslo Volleys Oda Ulveseth, i par med M.Morken, kjempet seg fram til bronsefinalen i klassen U20. Her ble det 12-21, 18-21 tap mot Maaseide/Bech. I klassen U18 endte Kristine Habberstad Lundeby (til høyre på bildene) og Live Lunde Fossdal (til venstre på bildene) på 2.plass i sitt gruppespill og var klare for 8-delsfinale. Kampen begynte lovende med seier, 21-17 i første sett, men gode Flintjenter kom sterkt tilbake og vant kampen 2-1. Jentene var alikevel godt fornøyd med eget spill i sin aller første turnering sammen. Neste kamp om plasseringspill ble intens og spennende. Jentene hadde matchball i 2.sett, men det holdt ikke mot jentene fra Vestlandet, 1-2 tap. Flott 2-0 seier over Askerjentene Brøto/Maridal og walkover i siste kamp. Av hele 25 deltagende lag i klasse U18 ble det til slutt 13.plass på Kristine og Live. Alt i alt mange gode kamper,nyttige erfaringer og motivasjon for videre satsing.

image

Spread the word. Share this post!