Historisk juniorseier på sand for Tiril og Live

TIL TOPPS: Tiril Muri Krahn og Live Lunde Fossdal til topps i juniorturnering i Kristiansand.

 

For første gang vant et sandvolleylag fra Oslo Volley en juniorturnering. Jubelen gikk til himmels under U17-turneringen i Kristiansand lørdag. I U19-klassen kapret klubben en flott 3. plass.

Tiril Muri Krahn og Live Lunde Fossdal på 14 og 15 år vant finalen kontrollert 2-0, med settsifrene 21-11 og 21-16. Dermed vant de to talentfulle jentene alle sine fem kamper under turneringen NT SR-Bank Open Kristiansand Jr .

– Dette er to veldig treningsvillige jenter med flott holdning til idretten sin. Det er veldig fortjent at nettopp de gjør det så bra, sier leder John Walstad i Oslo Volley.

Oslo Volley var også representert med juniorspillere i U19-klassa med Jenny Marie Nygaardsmoen og Katinka Muri Krahn. Her kapret jentene en flott 3. plass, etter fire seiere og to tap. Også dette er to av klubbens mest hardtsatsende spillere,som har hospitert hos vårt elitelag.

SISTE: VANT U18-KLASSEN SØNDAG!

Tiril og Live fortsatte seiersrekken på søndagen: Etter fem strake seiere vant de U18-klassen. I en spennende finale vant de til slutt 2-0, med settsifferene 21-18, 21-16.

Jenny Marie og Katinka stilte også i U20 klassen, men måtte dessverre trekke laget halveis i turneringen på grunn av skade.

NY SEIER: Søndag vant Oslo Volley-jentene også U18-klassen i Kristiansand etter flott spill. FOTO: MARIANNE LUNDE

 

Spread the word. Share this post!