Gullrush for Oslo Volley i Blindheimscupen

Oslo Volley stilte med tre lag i Blindheimscupen. To av dem kom hjem med gull.

U13 gutter kapret det første gullet. Trym, Olav og Vetle, som til vanlig spiller på vårt U15-lag, var suverene i sin klasse med en mindre på laget. Etter tur slo de KFUM-Volda, Blindheim, Ørskog og to Molde-lag, uten å være i nærheten av å tape noen sett. I finalen slo de det ene Molde-laget med de solide siffrene 25-14 og 25-7.

 

GULL IGJEN: U17 gutter vant Blindheimscupen for tredje år på rad.

U17-gutta tok imponerende  sitt tredje gull på rad i Blindheimscupen, etter 2-1 i finalen mot Blindheim. De slo KFUM-Volda 1, Ålesund og Blindheim på vei til finalen. De tapte bare for KFUM-Volda 2 i grunnspillet, men da var Oslo Volley allerede klar for semifinalen. Patryk stakk i år, som i fjor, av med tittelen Mest verdifulle spelar.

U15-gutta kom i en tøff gruppe med Blindheim og Molde, som senere ble finalistene. Mot Blindheim ble det klart tap, mens de spilte uavgjort 1-1 mot Molde (27-25, 17-25 – Oslo Volley tok flest poeng!). I kvartfinalen ble det en jevn kamp mot Koll, som til slutt vant 2-0 (25-22, 25-21). I kampen om 5. plassen tapte de for Førde (25-23, 25-20), men slo Tamberskjelvar 2-0. Flott innsats av Jacob, Fredrik, Knut, Mathias, Hans-Iben, Ole, Sverre og Sindre.

Spread the word. Share this post!