Referat fra helgens elitekamper

 

Lørdag var både damer og herrer elite på plass i Stovener Idrettshall for å spille mot hhv. NTNUI Volley og Randaberg. Damene hadde grei kontroll i alle tre settene, men merket også at NTNUI ikke hadde tenkt til å gi seg uten kamp. Oslo fikk rullert litt på spillerstallen, og prøvd ut litt forskjellige oppstillinger som kunne brukes i kampen dagen etter. Kampen endte 3-0 til Oslo Volley.

 

Herrene gjorde også en god kamp mot Randaberg, og fikk med seg 3 viktige poeng i kampen om å unngå jumboplassen i årets serie. Kampen endte 3-1 til Oslo Volley. Herrene vartet opp med god serving som satte gjestene litt ut av stilen. Og med Randabergs Sigurd Festøy på benken i de siste settene tok herrene vare på muligheten og dro seieren i land lørdag kveld.

 

Foto: Arild Jacobsen, Nordstrands blad

Søndag var det duket for toppoppgjør i damenes serie der Oslo Volley tok i mot Stod Volley i F21. Det hele startet litt trådt og Stod spilte seg raskt opp i en stor ledelse i 1. settet som Oslo ikke klarte å ta igjen. Stod fortsatte trykket både på serv og angrep i det andre settet og Oslo-damene klarte heller ikke i dette settet og få på plass sitt eget spill. De to første settene endte 18-25 og 20-25 til Stod. I tredjesettet klarte Oslojentene å riste av seg respekten for motstanderne og fikk endelig dreisen på sitt eget spill. De slo tilbake og knuste gjestene i de neste to settene med stillingen 25-16 og 25-18. Dermed ble det klart for et femte og avgjørende sett. Og det ble etter hvert en meget velspilt og spennende sett der lagene delte på å ta ledelsen. Etter et par matchballer til hvert av lagene satte Stod til slutt den siste ballen i gulvet på Oslo Volley sin side og vant kampen med stillingen 19-21.

 

Avisartikler fra kampen finner du her:

Nordstrands blad

Trønder Avisa

 

Lørdag spilles de siste kampene i årets eliteserie der damene reiser til Stavanger for å møte UiS og herrene tar i mot Koll i Nydalen idrettshall.

Spread the word. Share this post!