To seire av to mulige, men ”bare” 5 poeng….

Damer Elite fikk det tøft på bortebane på vestlandet. Det var tydelig at en lang periode uten kamper ikke har vært veldig heldig. 1. sett mot BSI var strålende. Det var flyt i spillet og det meste fungerte godt. Fikk vi det for lett? I 2. settet fikk BSI virkelig utteling og fikk vist hva som bor i laget. Vi fikk ikke spillet til å sitte i det hele tatt og BSI presset stygt på serv uten at vi klarte å presse tilbake og de vant komfortabelt. 3. settet ble jevnt og spennende og BSI jobbet jevnt og trutt og kunne juble for nok en settseier etter flere unødvendige feil fra vår side. I de to siste settene fikk vi heldigvis mer dreis på spillet og vi satte spikeren i kista med 15-6 i siste og avgjørende sett.

Mye sladder i bilene mellom Bergen og Førde, god mat, fantastiske hotellsenger, nyyyydelig hotellfrokost og en iskald hall er resepten for å spille bedre! I søndagens kamp mot Førde var det ingen tvil. Oslo vant 3-0 mot et Førdelag som manglet en del sentrale spillere.

Alt i alt en bra helg! 5 poeng er finfint og nå skal det trenes frem mot hjemmekampene mot NTNUI og Stod 10. og 11. mars. Kryss datoen av i kalenderen og møt opp!

Sesongen avsluttes for øvrig med bortekamp mot UiS i Stavanger lørdag 17. mars.

Spread the word. Share this post!