Damer Elite klare for kamp igjen!

Elitedamene har hatt spillepause siden siste helgen i januar da Nordic League gikk av stabelen i Steinkjer. Heldigvis har det vært en god treningsperiode og jentene er klare for å hoppe inn i kampdraktene og druse på i Bergen og Førde i helgen. Det er med andre ord langtur på gang.

Lørdag står BSI på motsatt siden av nettet og oppgjørene mellom disse lagene har gjennom flere år vært jevne. Denne sesongen har Oslojentene tre seire på tre forsøk mot BSI.

Søndag er det Cupfinalist Førde som er motstander. Forrige kamp mot Førde var i Cupfinalen der Førde presset Oslojentene godt. Flere av Førdespillerne har vært på treningsleir i Brasil og møter nok godt forberedt til kamp. Blir det like god stemning i Førdehuset i helgen som det var under Cupfinalen i Oslo? Oslo har spilt 3 kamper mot Førde også denne sesongen og alle kampene har gått i favør laget fra hovedstaden.

Elitedamene til Oslo gleder seg til å spille kamp igjen og håper å kunne vise at en liten kamppause har gjort godt i vinterkulda 🙂

Spread the word. Share this post!