To juniorlag på vei mot NM – tok gull og bronse i regionsmesterskapet

[flagallery gid=19 name=»Gallery»]

Oslo Volley får for første gang trolig både jente- og guttelag i et U16-NM.

U16-gutta slo sølvvinner Asker 2-0, og var guttesidens klart beste lag. Det viste seg også når de beste enkeltspillerne skulle kåres: Aksel Feen ble beste opplegger, Erlend Klokk beste midt (selv om han spilte kant…) og Emil Henriksen beste kant. Laget stilte ellers med U16-debutant Vetle Harnes (12 år), Henning Snartland og Emil Naustheller. Gutta er dermed klare for NM i april.

Ikke mindre imponerende var U16-jentene som som måtte gi tapt for sølvvinner Kolbotn i semifinalen, men kom tilbake og slo byrivalen Koll i en nervepirrende bronsefinale. Live Lunde Fossdal ble kåret til turneringens mest verdifulle spiller. I tillegg spilte Kristine Habberstad Lundeby, Johanna Øyno, Marie Øvrum, Charlotte Hellum Bye, Tiril Muri Krahn, Kesia Heiberg, Cornelia Dybwad og Ksenija Bozic.

Jentene kommer til NM hvis ingen annen region får flere deltakende lag i sitt regionsmesterskap. 15 lag deltok på jentesiden i helgen i Region Øst, og ut fra deltakelsen tidligere år tyder mye på at det vil holde til at Oslo Volley får plassen.

 

Vi hadde også med et lag til i jenteklassen, som kom sist på grunn av skader og sykdomsforfall.

P.S: Trykk «FS» nederst til høyre i bildeserien for å få bildene over hele skjermen!

Spread the word. Share this post!