Seier i generalprøven før cupfinalen!

Oslo Volley damene cruser vidare i årets serie. I laurdagens oppgjer vart det ein komfortabel 3-0 seier over BSI, sundag vart cupfinalemotstandar slått greit med samme siffer. Ein god start på 2012 for Marko og jentene. Kommande laurdag kjem fjorårets serievinnar UIS til Oslo, så er det klart for Cupfinalen i Domus Athletica før laget reiser til Steinkjer og Nordic League finale siste helga i januar.
Herrane gjekk på to tap mot dei to topplaga Nyborg og Førde. Oppløftande med settsiger mot Førde VBK søndag og ellers tidvis bra spel mot Nyborg laurdag. Kommande laurdag kjem Kristiansund til Oslo. Då er ingenting anna enn 3 poeng godt nok om laget skal klare målsettinga om 4. plass og dermed Nordic League spel neste sesong.
Vi beklager ovanfor våre sjåarar på poengliga.no at kampane søndag ikkje kom på nett pga. nettbrudd i hallen.

Spread the word. Share this post!