Jenter U15 vant klassen igjen!

Seier til jenter U15 etter en velspillt og intens finalekamp.

Tekst: Marianne Lunde

JU15 stilte med 2 lag i 1.div. i Skjeberghallen søndag. Lag 2 med Bea,Kristin,Roshanak,Karolina,Tuva Ø ,Claudia og Henriette,
kom på 2.plass i innlendende puljespill og var dermed klare for kvartfinale mot Kolbotn. Jentene spilte opp mot sitt beste, men det ble et knepent 1-2 tap. Laget endte på en imponerende 6.plass og beholder sin plass i 1.div. !

Lag 1 vant begge sine innledende kamper mot Asker og Skjeberg 98. I kvartfinalen mot Skjeberg 97 servet Live alene inn  til 24-1 i første sett! De andre fulgte opp med et solid spill i 2.sett.  Dermed var jentene klare for semifinale mot Kolbotn. Denne kampen kontrollerte jentene greit med mange flotte angrep og fortsatt solid trøkk på serve. 2-0 seier. Finalen mot Skjeberg ble en uhyre jevn og spennende kamp. Begge lag gutsa til, viste solide angrep og fulgte hverandre til siste poeng. Jentene holdt konsentrasjonen og vant 25-18,25-23. Gratulerer til Tiril,Marie,Live,Johanna,Kristine og Ksenija med 5 strake seiere. Dette lover godt for neste helgs kvalifisering til JU16 NM.

I 2. divisjon debuterte mange av spillerne fra den nye gruppen jenter som startet i høst. De tapte alle kampene, men spilte jevnt med to av lagene og jentene syntes det var gøy. I tillegg dømte de tre kamper selv, så de ferske fikk en bratt læringskurve.

Spread the word. Share this post!