Vill jubel – U15 jenter helt til topps

ENERE: For første gang vant Oslo Volley en runde i U15-klassen for jenter, FOTO: STEINAR JOAKIMSEN

Oslo Volleys U15 jenter vant helgens runde i ungdomsserien etter å ha slått førstelaget til Skjeberg  2-1  i finalen.

Her er hovedtrener Paul Hansens oppsummering (jentene blir også trent av U17-jentene Jenny Marie Nygaardsmoen og Katinka Muri Krahn):
J15 tapte første kampen, men spilte seg opp og ble bedre og bedre. Serven var suksessfaktoren. Det var minimalt med servefeil i tillegg til at noen spillere hadde stort hell med sine server. Inklusive introduksjonen av sikre hoppserver fra kaptein Kesia Heiberg.
Den såkalte «moralske» finalen gikk mellom Skjeberg og Asker i dere semifinale. Det var en veldig jevn kamp, og gikk til tie-break. På vår side hadde vi fra kvarten og til finalen en forholdsvis lett match. I finalen møtte vi et litt utladet lag, så vi klarte å psyke dem ut, først og fremst med godt og jevnt spill, men også at vi hadde et utrolig godt humør i laget. Alle støttet og backet hverandre, slik at J15 fremsto som vinnere.
Jentene spilt seg opp utover dagen, laget gjorde enkelte taktiske enderinger i mottak etterhvert som styrket laget og lagmoralen – laget holdt fokus på spill, tekniske elementer og ikke poeng. Og viktigst kanskje, var at det var lov til å feile – ingen brukte tid på å gruble på personlige feil. De var enige om at man måtte tørre å tape for at man skulle vinne…
Aller flottest var det ta det på laget var to ferske spillere. En (Johanna) som startet sist vinter, og en gjestespiller fra USA (NB Scout – 12 år gammel) som startet denne høsten. At laget i tillegg i noen av kampene pga. «utmattelse» spilte med fem spiller sier litt om prestasjonen.
Nå ligger laget øverst på rankingen i J15. Det betyr at nå må de forsvare en posisjon for første gang – men hva så – la dem komme – J15 er på hugget…!

Spread the word. Share this post!