Seier og tap for Oslo Volley i laurdagens oppgjer i F21!

Oslo Volley sine kvinner vant overbevisande 3-0 mot NTNUI Gløshaugen, herrane våre gjekk derimot på eit 1-3 tap mot gjestane frå Randaberg.
Trenar Marko Milosevic benytta kampen til å teste ut heile spelarstallen og vil ikkje framheve nokon spesielt etter oppgjeret. Det var ein lagsiger og flott å få alle på laget igang uttaler Marko. På det gjestande trønder-laget var den tidlegare Flint og Oslo Volley spelaren Kathrine Nergaard lagets beste spelar. NTNUI Gløshagen viste seg ellers frå ei mykje betre side i F21 enn når laget gjekk gjennom heile forrige sesong utan settsiger.

Spelande trenar Corey Cole måtte innsje at alle poenga forsvant til Randaberg etter eit jamnt oppgjer der heimelaget kun tok første sett. Corey var fornøgd med lagets innsats i denne kampen sjølv om det vart tap.

Søndag er det Oslo Volley – Stod klokka 15 og Oslo Volley BK Tromsø klokka 17 i F21 på Helsfyr. For dei som vil sjå meir volleyball er det 1. divisjonsoppgjer mellom Oslo Volley og Grong klokka 13 også det i F21.

Velkommen til vafler, kaffe og god volleyball i F21 sundag!

Spread the word. Share this post!