Fire finaler for juniorlagene

HISTORISK: For første gang spilte U17 jenter finale i Ungdomsserien. FOTO: OLE LUNDEBY

Finale for U17 jenter, og bronsefinaler for U17 gutter, U15 jenter og U15 gutter i helgens runde i Ungdomsserien i Tønsberg.

I tillegg kom jenter U19 kom på 6. plass etter 2 seire og 3 tap. – Tidvis veldig bra spill, blant annet mot sterke Koll (Wang-elever) selv om vi tapte den kampen knepent etter 12-15 i tie-break. Øvrige kamper var seier mot Asker og Hamar og tap mot Holstad og Flint forteller U19-lagleder Ole Lundeby.

I lørdagens turnering for Jenter U17 spilte Oslo Volley seg for første gang i historien fram til finale. Etter tap i første kamp i gruppespillet hevet laget seg kraftig og fulgte opp med 4 seire på rad. Spesielt imponerende var seirene i kvartfinalen og semifinalen. Begge endte med seier 2-1 etter uhyre jevnspilte kamper mot Flint og Kolbotn. I første sett av finalen mot Holstad var det lite som fungerte. 2. sett ble langt jevnere, men det endte med en høyst fortjent seier til Holstad i turneringen der hele 21 lag deltok.

Gutter 17 endte på 4. plass etter tap mot Flint i bronsefinalen.  – Spillemessig varierer det fra det kjempegode til det stikk motsatte. Men det er tidlig i sesongen, så dette blir bra til neste turnering, sier lagleder Karl Johan Klokk.

4. plass ble det også for det ene av de to lagene vi stilte med i U15 jenter. De tapte hårfint på tie-break mot Asker 1 i bronsefinalen.  – Det var gøy og vellykket. Vårt andre lag tapte beggge kampene i gruppespillet, men slo til og vant alle kampene sine i gruppespillet, forteller trener og lagleder Paul Hansen.

Gutter U15 stilte også med to lag, og det ene laget slo Sylling 2-1 i en nervepirrende bronsefinale. Spillet var varierende gjennom turneringen, men de løftet seg i siste delen av bronsefinalen. Det andre U15-laget fikk det tøffere, og klarte ikke å hale i land noen seier denne gangen, men viste masse bra spill.

 

 

 

Spread the word. Share this post!