Corey har landa!

NY HERRE- OG JUNIORTRENER: Corey Cole fra Canada. FOTO: JOHN WALSTAD

Herre elites nye, spillende trener, Corey Cole fra Canada, er nå på plass i Oslo.

Cole ble mottatt med flagg og Oslo Volleys drakt da han landet på Gardermoen sent søndag kveld. Mandag trente han både Oslo Volleys U15-lag for gutter (sammen med elitespillerne Edyta Weclawek og Macie Szynalik) og senere på kvelden hadde han sin første trening med elitelaget. Dette blir en spennende satsing, og det er fortsatt plass til flere, hardtsatsende elitespillere i stallen på herresiden.

Tirsdag skal Corey ha utviklingsgruppe for U17 gutter på Bestum. Oslo Volley samler nå talentene i 95-, 96- 0g 97-årgangen i avdelingene på Røa og Kastellet i en gruppe, som har NM U16 som sesongens store mål. Dermed får Oslo Volley en stor gruppe spillere i den aktuelle NM-alderen 1996/1997.

Og lurer du på hvem Corey Cole er? Sjekk på You Tube! Klikk HER for å finne en av dem!

Spread the word. Share this post!